Antonol AQX Gloss

Glanzende, goed vloeiende afwerking. Een uitstekende weerbestendigheid gecombineerd met een geringe aanhang van vervuiling en optimale verwerking en vloeiing wordt verkregen door de bijzondere samenstelling van het in water geëmulgeerde Silicon Alkyd (SB) bindmiddel. 

Vanaf  31,41 Normale prijs  52,34
SKU
Drenth AQX gloss

Maximaal 255 tekens

Antonol AQX Gloss

Antonol AQX Gloss is uitermate geschikt op vrijwel elke (voorbehandelde) ondergrond binnen en buiten. Met name waar een mooie bolle hoogglanzende uitstraling verwacht wordt, met een goede buitenduurzaamheid. Doordat de geheel vernieuwde in water geëmulgeerde Silicon Alkyd technologie (SB) is toegepast, is het mogelijk om een kwalitatief hoogwaardige glanzende afwerking te realiseren zonder de bezwaren van vuilaanhechting of verwering. Antonol AQX Gloss kan zowel binnen als buiten ingezet worden op voorbehandeld nieuw hout. Tevens goed toepasbaar op bestaande oude verflagen waarbij er geen verschil bestaat tussen traditionele alkyd ondergronden als moderne acrylaatdispersie afwerkingen.

Verwerking

Antonol AQX Gloss is uitstekend te verwerken met kwast en roller. Voor een goed eindresultaat voldoet een traditionele goede kwaliteit varkensharen kwast met lang soepel haar. Optimale resultaten zijn te bereiken met de moderne generatie kwasten met kunststof haren op basis van Orel of Chinex. Rollen gaat uitstekend met een goede vachtroller. Voor een optimaal glad resultaat is het aan te bevelen om hiervoor een Perlon vachtroller te gebruiken met een korte pool (vachthoogte 6 – 10 mm) of een lakviltroller. Ook het verwerken met een luchtondersteunde airless spray (airmix) installatie levert een zeer egaal eindresultaat op. Bij een natte laagdikte van 80 tot 90 micrometer is de vloeiing optimaal. (droge laagdikte + 35 micrometer) Antonol AQX Gloss is gebruiksklaar. Voor kwasten rolapplicatie bij voorkeur niet verdunnen. In geval van verwerking met een Airmix installatie mag ook niet worden verdund. 

Kenmerken

Mooie bolle glans
Zeer goede vloeiing
Zeer goede dekking
Goede weerbestendigheid
Sneldrogend
Waterverdunbare Silicon Alkyd

Kleur en Verpakking

Antonol AQX Gloss is verkrijgbaar in 1 liter verpakking in Wit en kleuren uit het Drenth kleurenmengsysteem. 

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Glans Hoogglans
Levensduur 4 tot 6 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Trap
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Antonol AQX Gloss
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!