Antonol AQX Hechtgrond

Waterverdunbare sneldrogende universele grondlak/hechtprimer. Uitstekend verwerkbaar op nieuw hout of bestaand kaal gemaakt hout. Ook uitermate geschikt als hechtlaag over bestaande verflagen, steenachtige ondergronden, staal, nonferro metalen, hard PVC en zink, zowel binnen als buiten toepasbaar. 

Vanaf  27,48 Normale prijs  34,35
SKU
Drenth AQX hechtgrond

Antonol AQX Hechtgrond / Multiprimer

Antool AQX Hechtgrond is ontwikkeld voor het snel en gemakkelijk voorbewerken van vrijwel alle in de bouw voorkomende ondergronden. Door de snelle doordroging is het, onder de juiste omstandigheden, zelfs mogelijk om twee lagen op één dag aan te brengen. Antonol AQX Hechtgrond is uitstekend inzetbaar als grondverf voor het gronden van nieuw hout of bestaand hout wat is kaal gemaakt. Verder kan Antonol AQX Hechtgrond zeer goed worden ingezet als hechtbrug op o.a. oude verfen laklagen, hardPVC, staal, aluminium en verzinkt staal. Ook op beton, pleisterwerk en dergelijke is Antonol AQX Hechtgrond goed toepasbaar als grond of hechtlaag. Antonol AQX Hechtgrond is daarnaast te gebruiken als hechtprimer op diverse kunststoffen (sommige vettige kunststoffen zijn niet overschilderbaar. Bij twijfel proefvlak aanbrengen). Antonol AQX Hechtgrond heeft tevens een beperkte roestwering.

Verwerking

Antonol AQX Hechtgrond is uitstekend te verwerken met kwast of roller. Bij voorkeur een kwast gebruiken met lang en soepel varkenshaar met een goede bles en zetting of een kwast welke is ontwikkeld voor het verwerken van waterverdunbare producten (Orel of Chinex kwast). Rollen gaat het beste met een lakviltrol. Antonol AQX Hechtgrond voor kwast / roller bij voorkeur niet verdunnen. Bij verwerking met een Airless / Airmix installatie 0 tot 5% water toevoegen.

Systeem

Voor een optimale afwerking verdient het de aanbeveling twee grondlagen aan te brengen in een kleur afgestemd op de eindlaag. Het systeem ziet er dan als volgt uit:

 •   Antonol AQX Hechtgrond – 35 mμ.

 •   Antonol AQX Hechtgrond – 35 mμ.

 •   Antonol AQX Gloss, Satin of Mat – 35 mμ. Of elke andere Antonol of Favorit eindlaag.

Kenmerken

 •   In vele kleuren leverbaar

 •   Licht vullend

 •   Goed schuurbaar

 •   Meerdere lagen op één dag mogelijk

 •   Uitstekende hechting op moeilijke ondergronden

 •   Sneldrogend

 •   Onverzeepbaar

 •   Minder milieubelastend

  Kleur en Verpakking

  Antonol AQX Hechtgrond is verkrijgbaar in 1 en 2,5 liter verpakking in Wit en kleuren uit het Drenth Color Impression kleurenmengsysteem. 

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Glans Mat
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Trap
Ondergrond Hout, Metaal & IJzer, Kunststof
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Antonol AQX Hechtgrond
Uw waardering