Antonol AQX Satin

Drenth Antonol AQX Satin is een watergedragen professionele aflak voor binnen en buiten.

Vanaf  31,41 Normale prijs  56,34
SKU
Drenth AQX satin

Maximaal 255 tekens

Antonol AQX Satin

Antonol AQX Satin is uitermate geschikt op vrijwel elke (voorbehandelde) ondergrond, waar een mooie zijdeglanzende afwerking voor binnen wordt gevraagd. Door het toepassen van Antonol AQX Satin met een vernieuwde technologie welke bestand is tegen huidvetten, is het mogelijk om ook op met name deuren en kozijnen die zeer intensief worden gebruikt, een superieure afwerking te realiseren zonder de problemen van bijvoorbeeld glimmende plekken en vuilaanhechting rondom deurgrepen etc. Antonol AQX Satin kan uitstekend worden ingezet op voorbehandeld nieuw hout en op bestaande oude verflagen. Hierbij bestaat er geen verschil tussen traditionele alkyd ondergronden als moderne acrylaatdispersie afwerkingen. 

Verwerking

Antonol AQX Satin is uitstekend te verwerken met kwast en roller. Voor een goed eindresultaat voldoet een traditionele goede kwaliteit varkensharen kwast met lang soepel haar. Optimale resultaten zijn te bereiken met de moderne generatie kwasten met kunststof haren op basis van Orel of Chinex. Rollen gaat uitstekend met een goede vachtroller. Voor een optimaal glad resultaat is het aan te bevelen om hiervoor een Perlon vachtroller te gebruiken met een korte pool (vachthoogte 610 mm) of een lakviltroller. Ook het verwerken met een luchtondersteunde airless spray (airmix) installatie

levert een zeer egaal eindresultaat op. Bij een natte laagdikte van 80 tot 90 micrometer is de vloeiing optimaal. (droge laagdikte + 35 micrometer) Antonol AQX Satin is gebruiksklaar. Voor kwasten rolapplicatie bij voorkeur dus niet verdunnen. Ingeval van verwerking met een Airmix installatie mag niet worden verdund. 

Kenmerken

  •   Uitstekende huidvet bestendigheid

  •   Zeer goede dekking

  •   Goede slijtvastheid

  •   Vrijwel niet vergelend

  •   Sneldrogend

  •   Waterverdunbaar

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Glans Zijdeglans
Levensduur 4 tot 6 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Trap
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Antonol AQX Satin
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!