Wat is het verschil tussen de Sikkens Rubbol Primer en de Primer Extra?

Dit zijn twee primers voor buitengebruik. de Sikkens rubbol primer is eventueel ook geschikt voor binnen. Wat zijn de verschillen verder tussen deze twee primers? Ze lijken enorm veel op elkaar, echter zijn ze toch behoorlijk veschillend. 

Eigenschappen Sikkens Rubol Primer

De Sikkens Rubbol Primer is een goed vullende primer voor binnen en buiten. Deze primer is al jaren op de markt en is alleen in 2017 veranderd van verpakking. In 2010 is het recept aangepast aan de nieuwe milieu wetten. Verder is dit een uitstekende makkelijk te verwerken primer van Sikkens.

Ervaringen Sikkens Rubbol Primer

Schilders en vakmensen gebruiken dit product al jaren en zijn hier over het algemeen zeer tevreden over. Door de makkelijke verwerking en de goede dekking kan de Sikkens Primer ook wel universele primer genoemt worden onder bijna elke Sikkens aflak.

 

Eigenschappen Sikkens Rubbol Primer Extra

De Sikkens Rubbol Primer Extra is speciaal ontwikkeld en op de markt gebracht om de Sikkens Rubbol XD en de Sikkens Rubbol SB meer glans te geven. Doordat deze primer al halfglans is zal de aflak nog langer zijn glans behouden. Dit is eigenlijk het grootste verschil met de Sikkens Rubbol Primer. 

Ervaringen Sikkens Rubbol Primer Extra

Toen de Sikkens Rubbol Primer Extra in 2016 op de markt kwam waren de meeste schilders sceptisch. Nu een aantal jaar laten is iedereen super tevreden met dit product.