Favorit LGX Gloss | 10 jaar schildersvrij

Waardering:
100% of 100

Favorit LGX Gloss, is een superieur verwerkbare aflak, geschikt voor al het buitenschilderwerk. De zeer goed vullende eigen‐ schappen zorgen, zonder veel inspanning, voor een mooi bol eindresultaat met een zeer hoge glans.

Vanaf  43,18 Normale prijs  59,08
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Favorit LGX Gloss

Maximaal 255 tekens

Favorit LGX Gloss

Favorit LGX Gloss, is een superieur verwerkbare aflak, geschikt voor al het buitenschilderwerk. De zeer goed vullende eigenschappen zorgen, zonder veel inspanning, voor een mooi bol eindresultaat met een zeer hoge glans. Ook de duurzaamheid is van een ongekende kwaliteit. Favorit LGX Gloss staat voor de hoogste duurzaamheid waardoor het mogelijk wordt om een lange onderhoudstermijn van 8 tot 10 jaar te realiseren. Ook het glansbehoud ligt hoger dan dat u gewend bent van bijvoorbeeld de “oude” SBlakken.

Verwerking

Favorit LGX Gloss is uitstekend te verwerken met kwast of roller. Door het aangepaste droging mechanisme is het goed mogelijk om de aangebrachte laag nog gedurende enige tijd na te bewerken met kwast of rol. Favorit LGX Gloss niet of minimaal verdunnen. In geval van verdunnen maximaal 2% (=20ml) aromaatvrije terpentine toevoegen, bij voorkeur Professioneel verdunner 3210 of gelijkwaardig.

Systeem

De duurzaamheid van Favorit LGX Gloss als aflak voor de optimale bescherming van een (intacte en constructief goede) te schilderen ondergrond wordt nog verder verbeterd door deze te combineren met de Favorit LGX Vulgrond en/of Favorit LGX Grondlak. 

Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Hoogglans
Levensduur 8 tot 10 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Ondergrond Hout
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Favorit LGX Gloss | 10 jaar schildersvrij
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!