Favorit LGX Grondlak

Favorit LGX grondlak de ondergrond voor elke professionele aflak.

Vanaf  20,95 Normale prijs  38,48
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Drenth grondlak LGX grondlak

Maximaal 255 tekens

Favorit LGX Grondlak

Is alle aandacht bij het schilderwerk toch meestal gericht op de eindlaag, de vakman weet, dat een goed begin het halve werk is. Drenth Verven Marrum heeft al decennia lang een reputatie op het gebied van kwaliteitslakken en is mede door het innoverende karakter een echte partner voor schilder en opdrachtgever als het gaat om continuïteit, vernieuwing, advies en begeleiding. 

Verwerking

Favorit LGX Grondlak is een solide, soepel verwerkbare grondlak met een goede vloeiing.

Duurzaamheid

Om de werking van het hout voldoende te kunnen volgen worden hoge eisen gesteld aan een grondverf. De elasticiteit van Favorit LGX Grondlak daarom zo ingesteld, dat er altijd een optimale hechting met de ondergrond aanwezig is en die er tevens voor zorgt, dat de laatste laag, de aflak ook feilloos zijn werk kan doen, namelijk duurzaam beschermen. Ook gedurende een langere periode zonder die aflak zorgt Favorit LGX Grondlak ervoor, dat de bescherming optimaal is.

Onderhoudskwaliteit

Door een goede afstemming van Favorit LGX Grondlak met Favorit LGX aflakken wordt de kwaliteit van de te beschermen ondergrond nog verder verhoogd. Favorit LGX Grondlak is een moderne verf waardoor de onderhoudsinterval nog verder kan worden vergroot en daardoor de kosten nog beter in de hand kunnen worden gehouden.

Kenmerken

Goede vloeiing
Overstaand tot 1 jaar
Vochtregulerend
Unieke combinatie met Favorit LGX aflakken Uitstekende verwerking
Leverbaar in vele kleuren

Kleur en Verpakking

Favorit LGX Grondlak is standaard verkrijgbaar in 1L en 2,5L verpakking. Voor meer informatie over onze producten, kleuren, prijzen en advisering zal uw Drenthdealer of een van onze regionale adviseurs u graag van dienst zijn. 

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Mat
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Ondergrond Hout
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Favorit LGX Grondlak
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!