Favorit LGX Satin | Slijt en krasvast

Favorit LGX Satin, een product dat toepasbaar is op vrijwel elke (voorbehandelde) ondergrond buiten waar een mooie egale satijnglanzende uitstraling gekoppeld moet worden aan een sterke afwerking.

Vanaf  41,88 Normale prijs  48,10
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Favorit LGX Satin

Maximaal 255 tekens

Favorit LGX Satin

Favorit LGX Satin, een product dat toepasbaar is op vrijwel elke (voorbehandelde) ondergrond buiten waar een mooie egale satijnglanzende uitstraling gekoppeld moet worden aan een sterke afwerking. Favorit LGX Satin is daarnaast weinig gevoelig voor verontreiniging en zeer goed reinigbaar. Door deze eigenschappen is dit product naast het superstrak afwerken van gladde ondergronden, ook bijzonder geschikt voor het duurzaam afwerken van ondergronden die niet geheel strak meer zijn en waar een mooie bolle glans de ondergrond te veel zou accentueren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld oud geveltimmerwerk, oude deuren of andere grote oppervlakken.

Verwerking

Favorit LGX Satin is uitstekend te verwerken met een goede vachtroller. Voor een optimaal satijnglanzend resultaat is het aan te bevelen om hiervoor een Nylon vachtroller te gebruiken met een korte pool (vachthoogte 4–6 mm) of een lakviltroller. Besnijden langs muurkanten of langs het glas gaat uitstekend met een goede kwast met lang zacht varkenshaar. Het verdient de voorkeur om alle voorkomende ondergronden vooraf te behandelen met het voor die ondergrond geschikte product. Favorit LGX Satin niet of minimaal verdunnen. In geval van verdunnen maximaal 2% (=20ml) aromaatvrije terpentine toevoegen, bij voorkeur Professioneel Verdunner 3210 of gelijkwaardig. 

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Zijdeglans
Levensduur 6 tot 8 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Trap
Ondergrond Hout
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Favorit LGX Satin | Slijt en krasvast
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!