Favorit LGX Systeemverf

Waardering:
80% of 100

Favorit LGX Systeemverf, dé oplossing voor het met één pro‐ duct afwerken van zowel voorbehandeld nieuwbouwwerk als onderhoudswerk.

Vanaf  32,72 Normale prijs  42,60
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Drenth eenpotsysteem

Maximaal 255 tekens

Favorit LGX Systeemverf 

Favorit LGX Systeemverf, dé oplossing voor het met één product afwerken van zowel voorbehandeld nieuwbouwwerk als onderhoudswerk. Juist ook op minder egale ondergronden, waar een hoge bolle glans niet gewenst is, geeft de hoge vulling en de mooie egale halfglans een optimaal eindresultaat. Een hoogwaardige gronden eindlaag in een vochtregulerend systeem met een bijzonder goede dekking en kantendekking. Bijzonder geschikt voor het duurzaam afwerken van geveltimmerwerk, ramen en kozijnen.

Verwerking

Favorit LGX Systeemverf is uitstekend te verwerken met kwast of roller. Favorit LGX Systeemverf niet of minimaal verdunnen. In geval van verdunnen maximaal 2% (=20ml) aromaatvrije terpentine toevoegen, bij voorkeur Professioneel verdunner 3210 of gelijkwaardig.

Systeem

Favorit LGX Systeemverf is een éénpotsysteem en is dus inzetbaar als gronden eindlaag. Op zeer slechte ondergronden als voorbehandeling onder de Favorit LGX Systeemverf bij voorkeur Favorit LGX Vulgrond toepassen. Door de hoge vulling van dit product is het ook mogelijk om in één grondlaag en één afwerklaag een laagdikte van 100 mμ te realiseren.

Kenmerken

  •   Zeer goede vulling en vloei

  •   Uitermate geschikt voor minder egale ondergrondenm Vochtregulerend

Zeer goed weerbestendig

Kleur en Verpakking

Het oplosmiddelvrije universele Drenth Color Impression kleurenmengsysteem is volledig compatible met de nieuwe unieke bindmiddelcombinatie waarop Favorit LGX Systeemverf is gebaseerd. Of het nu wit, lichte of donkere kleuren zijn, u bereikt altijd een uitstekend resultaat. Favorit LGX Systeemverf is standaard leverbaar in 1L en 2,5L verpakking in Wit en alle kleuren uit het Drenth Color Impression kleurenmengsysteem. 

Meer informatie
Reinigbaar Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Favorit LGX Systeemverf
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!