Favorit LGX Urethaan Gloss

Duurzame aflak op basis van Urethaan eventueel mechanisch belastbaar.

Vanaf  27,48 Normale prijs  52,22
SKU
Drenth uretaan gloss

Maximaal 255 tekens

Favorit LGX Urethaan Gloss

Favorit LGX Urethaan Gloss is een zeer goed weerbestendige glanzende afwerking met een goede reinigbaarheid. Door de toepassing van een nieuw modern polyurethaan (PU) gemodi- ficeerd bindmiddel is tevens de mechanische belastbaarheid verbeterd ten opzicht van de traditionele hoogglans afwerkin- gen. Daarnaast maakt de PU toevoeging het product minder gevoelig voor minder ideale weersomstandigheden. De zeer goede verwerkbaarheid van de Favorit LGX Urethaan Gloss zorgt, zonder veel inspanning, voor een mooi eindresultaat met een zeer mooie volle hoogglans. Maar niet alleen het op- tische eindresultaat is van een hoog niveau, ook de duurzaam- heid en de verwerking is van een uitstekende kwaliteit.

Verwerking

Favorit LGX Urethaan Gloss is uitstekend te verwerken met kwast of roller. Om een optimale vloei te bereiken moet er een natte laagdikte van minimaal 70 tot 90 micrometer wor- den aangebracht. Dit is vrij makkelijk te bereiken door te wer- ken met een goede schilderskwast of een superfinish roller met een nylon vacht van ongeveer 6mm. Door het aangepaste droging mechanisme is het goed mogelijk om de aangebrachte laag nog gedurende enige tijd na te bewerken met kwast of rol. Favorit LGX Urethaan Gloss niet of minimaal verdunnen. In geval van verdunnen maximaal 2% (=20ml) aromaatvrije ter- pentine (Nelfasol Verdunner 3210) toevoegen.

Kenmerken

  • Mooie volle hoogglans

  • Hoge mechanische sterkte

  • Uitstekende verwerking en vloeiing

  • Leverbaar in vele kleuren

  • Goede duurzaamheid

Systeem opbouw

De duurzaamheid van Favorit LGX Urethaan Gloss als aflak voor de optimale bescherming van een (intacte en construc- tief goede) te schilderen ondergrond wordt nog verder verbe- terd door deze te combineren met de Drenth Grondlakken. Door het toepassen van Favorit LGD Grondlak SD is het tevens mogelijk om te gronden en aflakken in één dag. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Favorit LGX Urethaan Gloss
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!