Je wilt alleen het beste vanher beste? Dan is deze copenhagen kwast uitstekend geschikt voor u.

De patentpuntkwast alkyd is een uitstekende kwast met afgeschuinde punt die geschikt is voor het nauwkeurig schilderen van kleinere oppervlakken. Vaak wordt hiervoor een besleten ronde kwast gebruikt waarmee je eenvoudig langs randen en andere elementen kunt werken.

Copenhagen Gold patentpuntkwast alkyd

De Copenhagen Gold patentpuntkwast alkyd is een professionele kwast, gemaakt van zwart Chinees varkenshaar en uitermate geschikt voor verf op basis van oplosmiddelen. De bus is vermessingd en de kwast heeft een katoening woeling welke kan worden verwijderd wanneer de kwast stugger wordt door slijtage. Hierdoor blijft de kwast langer soepel. De kwast is 90% tops.

De Copenhagen Gold patentpuntkwast alkyd is van zeer hoge kwaliteit en wordt al jaren gebruikt door zowel de professionele- als thuis schilder.

Verkrijgbaar in de maten

8, 10, 12, 14, 16, 18, 20

Het merk Copenhagen Gold biedt een totaal assortiment dat geschikt is voor zowel de professional als de doe-het-zelver. De schilder die gebruik maakt van de Copenhagen Gold producten geeft aan dat deze producten zich uitstekend lenen voor iedere schilderklus. De combinatie van schilder, het juiste materiaal en verf zorgt voor het perfecte eindresultaat.

 

Share
€4.50
* Maat:

Aantal:

Aanvullende gegevens