WINKELFORMULE

Bij Verf-Totaal weet u altijd waar u aan toe bent. We hanteren namelijk een systeem die steunt op vijf punten:

PRIJS

Je gaat toch niet te veel betalen?

Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en scherpe aanbiedingen, Deze aanbieding is dan ook direct de scherpste prijs van heel Nederland. Wij kijken elke maand naar onze concurrenten. Mochten zij voordeliger zijn, dan passen we waar nodig de prijzen direct aan in al onze winkels en in de webshop.

BELEVING

Sikkens, Sigma en RR Coatings kunt u in onze winkels bekijken en eventueel kleur uitzoeken, wij geven u ook graag advies. Bent u al bekent met het product en weet u al welke kleur u wilt, dan kunt u ook online bestellen.

U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen voor advies of hulp op de website.

 

ADVIES

Een product kopen zonder goed advies te krijgen?

Onze medewerkers geven u altijd advies op maat. Ze zijn onafhankelijk, (het maakt ons niet uit of u nu met Sikkens of Sigma werkt) adviseren u oprecht en beantwoorden vakkundig uw vragen zodat u altijd met het juiste product de deur uitgaat. Ook qua service, zijn we ongeëvenaard.

ASSORTIMENT

Alleen de beste producten?

Wij bieden u een groot assortiment aan. Zowel in de winkels als in de webshop. Bovendien zijn bijna alle producten direct op voorraad. En geld de regel vandaag besteld morgen in huis.

GEMAK

Zelf schilderen?

U kunt altijd bij ons terecht. Wij zijn elke werkdag van 09.00 tot 18.00 en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 geopend en onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. U kiest zelf op welke manier u zich laat informeren, (telefonisch of persoonlijk in de winkel) waar u het product koopt én of u het afhaalt of gratis (bij een bedrag van € 75 of meer) laat bezorgen. Natuurlijk altijd met de topservice van Verf-Totaal.nl

ONZE ORGANISATIE

 

 
Verf-Totaal is onderdeel van De Verfmenger wij verkopen al meer dan 30 jaar verf in onze winkels. Sinds 5 jaar verkopen wij onze producten ook online, hierin zijn wij zeer succesvol. Met tientallen bestellingen per dag zijn wij 1 van de grootste online maar misschien nog wel belangrijker ook de goedkoopste aanbieder van Nederland Belgie en Duitsland. Door op de Verfmenger link te klikken komt u op de website van De Verfmenger
Wij hebben een team die elke dag weer voor u klaar staat zowel aan te telefoon, in de winkel en bij onze inpak service. Wij proberen u altijd volledig tevreden te stellen en een goede service te bieden. Door onze ruime ervaring hebben wij specialisten die u met elk probleem kunnen helpen.

Heeft u een vraag, tip of suggestie bel dan direct met onze klanten service.

Onze klantenservice kunt op onderstaande tijden

ma t/m za 09.00 tot 18.00

zo 10.00 tot 13.00

058-2152530

 

Share

Aanvullende gegevens