Pastolex Super Mateffect

Waardering:
100% of 100

Voor het afwerken van buitengevelvlakken waar hoge eisen aan worden gesteld maar ook in binnensituaties zoals afwerking van wanden (instellings)keukens en trappenhuizen, waar een goed reinigbare muurverf met een egaal mat-
te uitstraling gewenst is. 

Vanaf  100,77 Normale prijs  147,04
SKU
Pastolex supermatt

Maximaal 255 tekens

Pastolex Super Mateffect

Is een oplosmiddelvrije muurverf welke een zeer mooi egaal mat resultaat geeft. Door de specifieke samenstelling is het mogelijk om zonder aanzetten de meest uiteenlopende onder- gronden af te werken. Daarbij maakt de zeer fijne samenstel- ling het mogelijk om een hoog rendement te behalen. Pasto- lex Super Mateffect is vrijwel reukloos en daardoor goed in- zetbaar bij projecten waar geurbelasting problematisch kan zijn (kantoren, scholen maar ook woonomgevingen). Door deze eigenschappen, gecombineerd met een goede reinig- baarheid, is Pastolex Super Mateffect breed inzetbaar over vrijwel elke ondergrond buiten en binnen.

Verwerking Pastolex Super Matt Effect

Pastolex Super Mateffect is uitstekend te verwerken met een goede vachtroller. Voor een optimaal glad resultaat is het aan te bevelen om hiervoor een Perlon vachtroller te gebruiken met een korte pool (vachthoogte 10–12 mm). Grove onder- gronden zoals bijvoorbeeld glasweefsel vragen om een wat hogere materiaalopbrengst. Hiervoor is een Perlon vachtroller met een lange pool (vachthoogte tot 18mm) of een Schapen- vacht roller het meest geschikt. Besnijden langs de muurkan- ten gaat uitstekend met een goede kwast met lang zacht var- kenshaar of een kwast met kunststof haren (Orel) of een mix- kwast. Pastolex Super Mateffect is ook uitstekend te verwer- ken met een Airless of Airmix installatie. 

Systeem

Systeem zuigende ondergrond:

Grondlaag:
Pastolex Fixeergrond of Pastolex Fixeergrond Thix(binnen) Afwerklagen: Pastolex Super Mateffect

Systeem niet zuigende ondergrond:

Grondlaag: Pastolex Super Mateffect Afwerklaag: Pastolex Super Mateffect

Verpakkingen en kleuren

Pastolex Super Mateffect is verkrijgbaar in 1L, 2,5L, 5L en 10L verpakkingen in wit en alle kleuren maakbaar via het Drenth Color Impression kleurenmengsysteem. 

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Glans Mat
Dekklasse 1
Schrobklasse 1
Levensduur 4 tot 6 jaar
Toepassing Huis Wand, Plafond, Gevel
Ondergrond Gips
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pastolex Super Mateffect
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!