Roll and go

Waardering:
80% of 100

Roll and go is een handige tool voor het aanbrengen van de verf met zowel de kwast als de roller.

Normale prijs  6,87 Speciale prijs  4,54
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Roll and go + gele deksel

De perfecte partner voor elke schilder


Voor het schilderen én rollen in en om het huis. Veilig, gemakkelijk en economisch. Alles in één hand! De Roll and Go is een zeer handige schildershulp voor iedereen die schildert. Iedereen die wel eens met een plat rolbakje heeft gewerkt kent de ongemakken van het bakje: het is altijd balanceren met het bakje. Staat u op de trap, dan kan het lakbakje nergens staan of hangen. Of dat u tijdens het schilderen steeds weer moet bukken om de roller of kwast te dopen in het platte bakje.

De voordelen van de Roll and Go

Waarom schilderen met de Roll and Go?


Rollen De vorm van de Roll and Go is rond met een verticaal rolvlak en een hol handvat. Hierdoor kunt u gemakkelijk rollen en de verf vloeit optimaal terug in de pot. Bij een pauze zet u de roller in het holle handvat. De Roll and Go ligt altijd prettig in de hand ligt (ook voor de kleinere handen), het staat stabiel op een vlakke ondergrond of het wordt gehaakt (al dan niet in een metalen strijkvaatje) aan de sport van een ladder. De verf heeft u altijd in de hand, vlakbij het schilderwerk. Dankzij de Roll and Go kunt u altijd gemakkelijk doorwerken, ook als u op een trap staat.

Schilderen Door de scherpe afstrijkrand aan de Roll and Go, kan de kwast goed afgestreken worden en de verf vloeit volledig terug in de pot.


Roller én kwast tegelijk U kunt tegelijk met een roller en een kwast uit de Roll and Go werken zonder iets weg te hoeven leggen. U heeft verf, roller én kwast in één hand. Terwijl u met de roller werkt, staat uw kwast in de holte van het handvat, of andersom. Het rollen of schilderen wordt niet meer onderbroken om een kwast of roller erbij te pakken.

Bewaren Om uw roller te bewaren hoeft u niet uw roller van het handvat te halen, maar stopt deze met handgreep en al in de holte van het handvat. Nog beter is het om de roller met een zakje erom heen in het handvat te steken en dan het sterretje in het deksel af te plakken met een plakbandje. Ook uw kwast past perfect in deze holte. De verf giet u niet terug in het verfblik: het deksel op de Roll-and-Go en na 5 dagen kunt u nog steeds verder met schilderen. Verf, kwast en roller worden bij elkaar in één pot bewaard.

Roll and Go is: rollen, schilderen én bewaren

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roll and go
Uw waardering