Sikkens Rubbol AZ | Nu met gratis kwast aanbieding

Waardering:
70% of 100

Sikkens rubbol AZ is een universele aflak geschikt voor buiten. Sikkens Rubbol AZ (voorheen AZ plus) heeft een levensduur tot 5 jaar. Sikkens rubbol AZ is makkelijk verwerkbaar met een kwast of roller.

Speciale prijs 35,24 Normale prijs 55,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Sikkens Rubbol AZ

Maximale aantal karakters: 255

Sikkens Rubbol AZ 

Sikkens Rubbol AZ is een van de oudere producten van Sikkens. Dat wil niet zeggen dat er de laatste jaren niks is veranderd aan het product!!! De Sikkens Rubbol AZ is niet voor niet een van de betere aflakken van Sikkens door de continue ontwikkelingen bij AKZO NOBEL is dit werkelijk een topproduct. 
  • Direct leverbaar
  • Uitstekende vloei
  • Makkelijk te verwerken
  • Tot 5 jaar schildersvrij
Sikkens Rubbol AZ

Sikkens Rubbol AZ is een universele hoogglans aflak geschikt voor buiten. Sikkens AZ heeft een mooie glans en is makkelijk te verwerken. Sikkens Rubbol AZ plus is de wat voordeligere variand van de Sikkens rubbol XD maar is kwalitatief toch een behoorlijke aflak met een mooie levensduur.

Glansgraad 

Hoogglans

Basis

Alkyd

Verpakking 

1 L 

Verbruik

14 m2 per L

Kleuren 

Wit en een groot aantal kleuren van het Sikkens 5051 Color Concept, de Sikkens Kleurselectiewaaier en RAL kleurencollectie. 

Ondergronden 

Het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol AZ | Nu met gratis kwast aanbieding
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!