Sikkens Rubbol SB | Aanbieding

Waardering:
90% of 100

Sikkens Rubbol SB is al meer dan 35 jaar een begrip onder de schilders. Sikkens Rubbol SB is met de juiste ondergrond zeer weersbestendig en kan zelfs het krimpen en uitzetten van het hout opvangen. Sikkens rubbol SB is dus ideaal voor oudere gebouwen en woningen.

Vanaf  52,88 Normale prijs  82,03
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Sikkens Rubbol SB plus

Maximaal 255 tekens

Sikkens Rubbol SB

De verf voor de klassieke schilder. Schilders zweren echt bij de Sikkens Rubbol SB, doordat je hem er lekker dik op kunt zetten en de silliconenhars meewerkt met het hout (oudere woningen) is de Sikkens rubbol SB ongeevenaard. Het enige nadeel is volgens ons dat de verf een klein beetje stroef aanvoeld, hier moet je even handigheid in krijgen. Sikkens Rubbol SB zal superstrak opdrogen met een levensduur tot wel 8 jaar.

  • Extreem weersbestendig
  • Bewezen UV bescherming
  • Optimale glans en kleurbehoud
  • Te verwerken tot 0 graden
  • Tot 8 jaar schildersvrij

Sikkens Rubbol SB

Sikkens Rubbol SB is hoogglans aflak op silliconen basis. Deze zeer duurzame aflak heeft een onderhoudsvrije pereode tot 8 jaar. 

Door de prettige verwerking en de mooie hoogglans is Sikkens Rubbol
SB al meer dan 35 jaar een begrip onder schilders en opdrachtgevers. Sikkens Rubbol SB is een gesiliconiseerde alkydhars hoogglans voor buiten. Het verfraait het houtwerk buiten door de hoogglans en de uitstekende vloei.

Basis 

Alkyd

Glansgraad 

Hoogglans

Verpakking 

1 L 

Verbruik

14 m2 per L

Kleuren 

Wit en een groot aantal kleuren van het Sikkens 5051 Color Concept, de Sikkens Kleurselectiewaaier en RAL kleurencollectie. 

Ondergronden 

Het aflakken van hout, staal, (non-ferro) metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Rubbol SB plus is door de lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk.

Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Hoogglans
Levensduur 8 tot 10 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol SB | Aanbieding
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!