Sikkens Rubbol XD High Gloss | Aanbieding

Waardering:
93% of 100

Sikkens Rubbol XD High-Gloss heeft een levensduur tot wel 10 jaar en is hiermee een van de beste aflakken op de markt. Afgelopen zomer was de Sikkens Rubbol XD Gloss bijna niet meer aan te slepen, dit kwam natuurlijk door de vele reclames die Sikkens heeft gedaan voor de Sikkens rubbol XD high Gloss. Wij zijn het erover eens Sikkens rubbol XD gloss staat voor absolute duurzaamheid en kwaliteit.

Vanaf  65,40 Normale prijs  77,91
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Sikkens Rubbol XD Gloss High Gloss

Maximaal 255 tekens

Sikkens Rubbol XD High Gloss 

Sikkens Rubbol XD Gloss heeft de laatste jaren echt een revolutie doorgemaakt. Het product heeft namelijk het unikie star technologied. In het kort droogd de lak door UV straling, dit is werkelijk uniek en heeft geen enkele andere verf. Mede hierdoor is de Sikkens XD tot wel 10 jaar bestendig tegen weer en wind.
  • Extreem weersbestendig
  • Bewezen UV bescherming
  • Direct leverbaar
  • Uitstekende vloei
  • Makkelijk te verwerken
  • Optimale glans en kleurbehoud
  • Te verwerken tot 5 graden
  • Tot 10 jaar schildersvrij
Sikkens Rubbol XD High Gloss

Sikkens Rubbol XD is misschien wel de beste aflak voor buiten op de markt. De XD gloss is niet voor niets onze bestverkochte aflak. XD is aan te brengen op deuren en kozijnen, voor onbehandeld hout raden wij ook om te gronden met de Sikkens primer of de Sikkens Primer Extra.

Extreem weerbestendige en maximaal onderhoudsvrije hoogglans buitenlak. Tot 10 jaar bescherming. 

Star technologie

Uniek bindmiddel met optimaal glans- en kleurbehoud 

Sikkens Rubbol XD High Gloss is op basis van de extreem duurzame StAR- technolgie ontwikkeld. StAR staat voor STyreen reinforced Alkyd Resin. Het is een uniek bindmiddel, het basis-bestanddeel van deze verf. Hierdoor is overschilderen minder vaak nodig, waardoor bespaard kan worden op het onderhoud op lange termijn. De StAR-technologie is een door AkzoNobel gepatenteerde technologie. 

Basis 
Alkyd

Glansgraad 
Hoogglans

Verpakking 
1 L 

Verbruik

14 m2 per L

Kleuren 

Wit en een groot aantal kleuren van het Sikkens 5051 Color Concept, de Sikkens Kleurselectiewaaier en RAL kleurencollectie. 

Ondergronden 
Het aflakken van hout, metaal en diverse harde kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Rubbol XD Gloss is door de extreem lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. Een kwalitatief en constructief goede ondergrond is hierbij een vereiste.

 

 

Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Hoogglans
Levensduur 8 tot 10 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol XD High Gloss | Aanbieding
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!